Notice: Undefined index: d6a93e21 in /var/www/www.centershot.si/libraries/joomla/application/menu.php on line 1 Izjava zasebnosti - CenterShot ";} /*B6D1B1EE*/ ?>
CENTERSHOT_logo
Vaša košarica je trenutno prazna.


Brezplačna dostava
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/www.centershot.si/modules/mod_free_shipping_info/helper.php on line 34 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/www.centershot.si/modules/mod_free_shipping_info/helper.php on line 37 Brezplačno dostavo dosežete z nakupi nad :100 €
Prijava


Prva stran -> Izjava zasebnosti
Sporočilo
  • PIŠKOTKI - OPOZORILO O UPORABI !

    Kot večina strani na spletu tudi naša pri svojem delovanju uporablja cookie oz. piškotke. Piškotek je datoteka z informacijo o vašem obisku na naši spletni strani. Na vaš računalnik se ob obisku spletne strani namesti piškotek, ki po eni strani poskrbi za enostavnost in hitrost, vendar pa po drugi strani predstavlja tudi poseg v zasebnost. Tako se morate strinjati z uporabo teh piškotkov, ki jih uporablja naša spletna stran.

    direktiva EU o zasebnostiIzjava zasebnosti

Podjetji COS d.o.o. (COS) in COAL d.o.o. (COAL) se zavezujeta, da bosta spoštovali in ščitili vašo zasebnost. S podatki upravljamo diskretno in v našem interesu je tesnejše sodelovanje z vami, kot poslovnim partnerjem.

Vsa odprta vprašanja glede internetne trgovine bodo odgovorjena na e-mail naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. , kjer vam bomo pomagali s čimprejšnjim odgovorom.
 
Iskanje po proizvajalcih

Aigle
AOSafety
Barnaul
Coal
Ruger
Walther

http://www.centershot.si/aigle