Notice: Undefined index: d6a93e21 in /var/www/www.centershot.si/libraries/joomla/application/menu.php on line 1 Dostava - CenterShot ";} /*B6D1B1EE*/ ?>
CENTERSHOT_logo
Vaša košarica je trenutno prazna.


Brezplačna dostava
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/www.centershot.si/modules/mod_free_shipping_info/helper.php on line 34 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/www.centershot.si/modules/mod_free_shipping_info/helper.php on line 37 Brezplačno dostavo dosežete z nakupi nad :100 €
Prijava


Prva stran -> Dostava
Sporočilo
  • PIŠKOTKI - OPOZORILO O UPORABI !

    Kot večina strani na spletu tudi naša pri svojem delovanju uporablja cookie oz. piškotke. Piškotek je datoteka z informacijo o vašem obisku na naši spletni strani. Na vaš računalnik se ob obisku spletne strani namesti piškotek, ki po eni strani poskrbi za enostavnost in hitrost, vendar pa po drugi strani predstavlja tudi poseg v zasebnost. Tako se morate strinjati z uporabo teh piškotkov, ki jih uporablja naša spletna stran.

    direktiva EU o zasebnostiDostava

Stroške pošiljanja, ter poštne nakaznice plača naročnik blaga, razen pri naročilih nad 100 €, kjer stroške prevzamemo mi.

V stroške pošiljanja so vključeni:

-          poštnina, ki se obračunava po veljavnem ceniku Pošte Slovenije d.o.o.

-          stroški poštne nakaznice za prenos kupnine (stroški odkupnine), ki se obračunava po veljavnem ceniku Pošte Slovenije d.o.o.

Veljavni ceniku Pošte Slovenije d.o.o. najdete na internetnem naslovu http://www.posta.si/seznam-dokumentov/799/Informativni-ceniki.

Pri predplačilu naročenega blaga po predračunu stroški pošiljanja niso zajeti in se obračunajo ob pošiljanju blaga. Pri gotovinskem plačilu po povzetju je v odkupnino zajeta vrednost naročila ter stroški pošiljanja.

 
Iskanje po proizvajalcih

Aigle
AOSafety
Barnaul
Coal
Ruger
Walther

http://www.centershot.si/aigle